browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

10 идеи за подарък за изпращане на абитуриент

Търсите подарък за гимназист или колежанин-абитуриент? Ако завършилият планира пътуване след дипломирането си, намирането на подарък може действително да бъде интересно.

Пътувайки, абитуриентът ще се нуждае от някои основни съоръжения, за да се справя по света безопасно и с лекота. Помислете за малък подарък, който ще направи пътуването по-лесно и по-удобно наред с малко пари, това от което вероятно вашия абитуриент се нуждае повече от всичко. Също така помислете за комбинация с другите членове на семейството или приятели за подарък, който наистина ще се хареса като нов нетбук или водоустойчив цифров фотоапарат.

За този специален абитуриент, готов да потегли на променящо живота пътешествие, ето 10 идеи за подаръци, за по-лесно, по-удобно и по-запомнящо се пътуване.

1. Пътен дневник

Всеки пътешественик има нужда от добър дневник за пътуване. Everywoman’s Travel Journal е чудесен подарък за момиче. Не само, че един стилен малък дневник, но той съдържа и много практическа информация, здравни съвети за безопасност, как да опаковате и други списъци. Има и добри съвети как да пишеш в дневника, когато пътуваш, с вдъхновяващи цитати от жени пътешественици.

Moleskine предлага великолепна, но и изчистена колекция от бележници, дневници и блокчета. Moleskine бележниците са изключително трайни с дебела хартия без киселина и с висококачествено подвързване. Подаряването на Moleskine гарантира, че вашия пътешественик ще има красиво място, където да пише своите мисли, преживявания и мечти и да може с умиление да прелиства тези страници много години по-късно.

2. Водоустойчива камера

Един водоустойчив цифров фотоапарат е невероятен подарък за дипломирането. Olympus Stylus Tough е наистина здрав и може да се справи с каквото и приключение вашия абитуриент да е замислил. Тези водоустойчиви, незамръзващи, и удароустойчиви камери са направени за активен начин на живот и да правят отлични снимки за капак. Olympus Stylus Tough 6020 е специално проектиран да не пропуска вода, така че е страхотен за плаж и речни пътувания. Olympus Stylus Tough 8010 е най-здрав от всички, проектиран да издържа на температури под точката на замръзване, 220 кг натиск, и пада от 6.6 метра височина. Stylus Tough 8010 е водоустойчив и може да правите снимки на дълбочина до 33 фута под водата.

Така че какъв по-добър подарък, за да изпратите абитуриент по света, от една камера, проектирана специално за открити приключения.

3. Езикови разговорници

Lonely Planet има звездна поредица от разговорници, които предлагат комбинация от практически “къде е тоалетната?” и социални “къде е бара?” думи и фрази. Lonely Planet разговорниците са достъпни на повече от 120 езика, така че със сигурност ще намерите книга за всяка дестинация.

4. Портфейл за сигурност

Този портфейл е задължителен за пътуване с влак, по време на престоя в хотел, и за хората, пътуващи с гигантска раница. Със своите джобове за паспорт, пари в брой, кредитни карти, самолетни билети, както и други важни документи за задгранично пътуване, Eagle Creek за носене на врата е страхотен подарък. Той е лек и елегантен, така че може да бъде дискретно скрит под дрехите, плюс Coolmax поддържа комфорта, така че може да не си спомните, че го носите.

5. Nalgene комплект за пътуване

Тези бутилки се предлагат в почти всеки размер и форма и са чудесни за съхраняване на шампоани, течни сапуни и лосиони. Плюс бутилките са напълно непротичащи и почти неразрушими. Повечето бутилки са със взаимозаменяеми капачки. Могат да се ползват не само за тоалетни принадлежности, те са чудесни за съхранение на други необходими неща за пътуване: фъстъчено масло, nutella, ибупрофен, и дори бижута.

6. Комплект за душ

Nalgene бутилките приказно пасват в Душ комплекта REI. Той е лек и прост и притежава всичко необходимо, без да заема много място в раницата. Ако вашият абитуриент се нуждае от много пространство за тоалетните си принадлежности, помислете за REI Deluxe Душ комплект, където ще има място за пълен размер продукти, с удобна функция кука, която да затвори комплекта.

7. Магически сапун 18-в-1 на Д-р Бронърс

Д-р Бронърс е един ексцентричен мъж, който твърди, че неговите сапуни могат да бъдат използвани като противозачатъчно или да лекуват рак. Магическият сапун 18-в-1 на д-р Бронърс може да има уникални сили, но неговите 18 различни практически приложения са страхотни за пътешественици. Той се прави с органични масла, не перилни препарати, вегетариански е, и е 100% биоразградим. Един такъв подарък ще накара вашия абитуриент да преминете към изцяло нов начин от живот.

8. Бельо за пътуване

По-добре да получиш няколко чифта ExOfficio (бельо за пътуване), като подарък за завършването, а не този съвет от родителите: “Само го обърни наопаки след няколко дни и може да изкараш и седмицата с един и същ чифт бельо.”

ExOfficio е името на бельо за пътуване – страхотен е техният лозунг: “17 страни. 6 седмици. Един чифт бельо. Добре, може би два.” Exofficio съхне бързо след пране в мивката . Така че, получавайки бельо може да е малко странен подарък за дипломирането, но гаранция, че ще ви благодарят за това по-късно.

9. Комплект адаптери

Качествен комплект адаптери ще държи абитуриента ви напълно зареден и свързан по време на международните пътувания. Eagle Creek специализира в продукти, които правят пътуването по-лесно и комфортно и този комплект прави точно това. Той има всичко необходимо за адаптиране на вашия телефон или IPod зарядно към международните мрежи в сладък и компактен за носене несесер.

10. Нетбук

Ако трябва да препоръчаме само един предмет за наскоро завършилите, готови за път, това ще е нетбук. Нетбуците напълно и коренно променят начина, по който пътуваме и оставаме свързани. Те са супер преносими, леки, енергийно ефективни, ​​сладки, дребни, малки лаптопи, идеални за сърфиране в Интернет, проверка на електронната поща, текстообработка, и качване на снимки в движение.

Източник: travelgearblog.com