browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

3 причини да се събудиш на разсъмване

Posted by on 28.08.2013

Дремеш -> губиш.

Настройте си алармата за едно от тези незабравими утринни преживявания.

Духовната тишина във Ватикана, Италия

Попитайте повечето пътуващи за техните спомени от Ватикана, и легендарните опашки вероятно ще изплуват.
Как?!: Пристигате в 7 сутринта да обиколите площада, без да се борите за място, и бъдете един от първите, да изкачите купола на базиликата Свети Петър (отворен в 8 сутринта) за изглед към Рим на утринната светлина. За музеите на Ватикана, пристигате преди 9 сутринта когато отварят да изпреварите неизбежните опашки (или ако трябва да пренощувате, резервирайте билета си предварително, за да прескочите опашките).

Изгрев в Стоунхендж, Англия

4500-годишната история на тези камъни – мистериозно издигнати, и привличащи поклонение от нео-друиди и до днес – може да бъде трудно да се оцени. Но на разсъмване, когато лъч светлина проблясва между камъните, тяхната история, ритуали и мълчаливо величие не се нуждаят от обяснение. Как?!: официалните посещения не започват преди 9.30, но екскурзии ще ви отведат да видите Стоунхендж на зазоряване (опитайте www.britishtours.com – резервирайте предварително и доведете много приятели, за да намалите разходите ).

Призори призива за молитва в Фес, Мароко

Ранна утрин не е само спокойствие. От натрапчивият звук на първите мюсюлмански призиви за дневна молитва може да гръбнакът-изтръпване. Да се ​​случи това: трябва да се качите високо. На покрив, разбира се. Да останеш в традиционен риад е незабравим начин да се насладите на мароканската архитектура; изберете който има достъпна тераса на покрива с изглед към града. Опитайте малкия Риад номер 9 или разкошния Риад Maison Bleue.